dijous, 22 de gener del 2009

Benvinguts

El mon d’Internet ha suposat, des de mitjans de la dècada dels noranta, una gran plataforma mediàtica que ens ha desbordat d’informació i que, al mateix temps, ha facilitat el naixement d’una eina a través de la qual moltes persones hem deixat de ser invisibles, hem pogut parlar, aprendre, expressar les nostres inquietuds i fer arribar el nostre missatge a una gran quantitat d’usuaris. Aquesta espai neix amb la voluntat de ser un nexe entre persones que viuen la vida, un nexe que pretén unir veus, opinions, pensaments o inquietuds sobre la vida quotidiana. T’animo a que participes en aquest blog, a que diguis la teva i a que aportis el que vulguis... perquè tots escrivim sobre la vida, encara que sigui amb lletra petita.


Benvingut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut al blog world! Això sí, volem llegir articles interessants d'un periodista interessant...

Laia Gomis ha dit...

Holaaaa!!!

Ara mateix acabo de descobrir aquest espai, així que només et volia felicitar per la decisió que has pres i benvingut al interessant món dels blogs.

Em comprometo a passar de tant en tant per aquest espai i dir la meva sobre els teus escrits i les teves reflexions, així intercanviem opinions.

Una abraçada!!!

Laia